Tree icon
  • Enquire about Parc Vue

    Fill the form below and one of our agents will be in touch with you soon.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Read our data collection statement

Stage Three

Mark of distinction

An elegant composition of curves, horizontal and vertical lines, Laureate has been designed as a direct response to its remarkable parkside location.

Architectural excellence

Laureate moves with the ebb and flow of the landscape, creating a truly dynamic fa├žade. Night or day.

A diverse combination of materials like timber, concrete and glass, unite to realise a building that is rich in texture and embodies a timeless sense of design. The colour palette is warm and earthy, reinforcing the connection to nature and creating a welcoming environment for residents and visitors alike.

prev
next
http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Rooftop-Looking-In.jpg http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Floor-Balcony.jpg http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Cutaway.jpg http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Rooftop-Final.jpg

Celebrated design

All residences at Laureate offer large, open plan living spaces that are accentuated by floor to ceiling windows that allow natural light to stream inside. Each space has been carefully designed to flow seamlessly into the next, ensuring an innate functionality that is only matched by the ever present sense of style.

The colour palette is neutral but bright, providing a perfect canvas upon which to express your individual taste. All finishes are of the very highest quality and include items like timber floors and stone bench tops, whose natural textures create a beautiful, tactile contrast.

prev
next
http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_5TH-Floor-Looking-Out.jpg http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Bedroom_5000_Black-frame.jpg

Gourmet Taste

The kitchens at Laureate are both visually spectacular and highly intuitive. From casual cooks to budding gourmets, everyone will enjoy creating, gathering and socialising in the space.

Every detail has been carefully considered. Clean lines and large expanses of stone and timber create a minimalist feel that is exquisite in its simplicity. Premium inclusions like European appliances and matt black tapware demonstrate a clear adherence to quality and make the kitchen a focal point within each apartment.

prev
next
http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_KitchenLiving.jpg http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Kitchen.jpg

Signature Style

The distinctive look and feel that has been present in all stages of Parc Vue has been taken to another level in Laureate.

The minimalist aesthetic established in the kitchen is reinforced in the bathroom, with the vast expanses of white tile contrasted against the warmth of timber and strength of the black fittings. It is a similar story in the bedroom except that the smooth, cool texture of tile has been replaced with the natural indulgent feel of timber. It is a luxurious environment ideal for rest and relaxation.

http://www.parcvue.com.au/wp-content/uploads/2016/12/ParcVue3_Bathroom_LightScheme.jpg

COLLABORATORS

  • map
  • maxcap group

Parc Vue on Instagram

Loading instagram feed